UPDATE: Barbatul care joi dimineata a fost lovit de o masina de Politie in localitatea Tiha Bargaului, din judetul Bistrita-Nasaud a murit la spital, in acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Intre timp, anchetatorii l-au identificat pe barbat, urmand sa stabileasca si de ce se afla intins pe sosea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accidentul s-a petrecut joi dimineata, in localitatea Tiha Bargaului, din judetul Bistrita-Nasaud, scrie news.ro.

Potrivit adjunctului sefului Inspectoratului de Politiei Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud, Bogdan Constantin, barbatul, care purta haine de culoare inchisa, era intins pe caldaram, iar un echipaj de Politie care se afla in patrulare nu l-a observat la timp si l-a lovit.

Sursa citata a precizat ca politistul aflat la volan a incercat sa il evite pe barbat in momentul in care l-a vazut, dar pentru ca era foarte aproape de acesta, l-a lovit pe barbat.

Victima a fost transportata la spital, iar din primele informatii reiese ca starea sa este grava, a mai precizat adjunctul sefului IPJ Bistrita-Nasaud.

Deocamdata, nu se cunoaste identitate barbatului ranit, nici motivul pentru care se afla intins pe sosea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si