Barbatul in varsta de aproximativ 70 de ani, pe numele caruia politistii din Prahova au deschis un dosar penal dupa ce au gasit in casa lui cadavrul mumificat al surorii sale, a fost gasit mort, luni, de catre politistii locali, au declarat surse judiciare. Barbatul a fost gasit spanzurat, iar trupul neinsufletit a fost transportat pentru necropsie la serviciul de Medicina Legala Prahova.

Barbatul, bolnav psihic, fusese internat intr-o unitate medicala imediat dupa deschiderea anchetei pe numele sau si a iesit din spital cu cateva zile inainte de Craciun, au precizat sursele citate.

La sfarsitul lunii noiembrie, politistii si procurorii prahoveni au deschis un dosar de cercetare in cazul barbatului din Breaza care a stat aproape un an in casa cu cadavrul surorii sale. Cand a fost gasit de autoritati, trupul neinsufletit era mumificat, femeia fiind moarta de aproximativ opt luni. Primele verificari arata ca barbatul nu ar fi declarat decesul pentru a incasa in continuare indemnizatia de handicap a femeii, dar si banii de care beneficia el, ca insotitor al acesteia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si