Întâmplare neașteptată la un spital din Deva. Un bărbat a fost operat pe partea greșită a capului, iar rudele sunt acum extrem de revoltate. Familia acuză medicii chiar de malpraxis, însă directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Deva are altă părere.

Citeste si: Pisică salvată printr-o operație delicată

Oamenii legii au demerat o anchetă de proporții după ce omul a fost operat pe partea greșită.

Conform primelor informații, incidentul a avut loc în data de 5 noiembrie la Spitalul Județean din Deva.

Citeste si: VIDEO| Premieră la maternitatea din Iași! O tânără de 220 de kilograme a devenit mamă pentru a cincea oară

Bărbatul care a fost operat pe partea greșită a capului

Întâmplarea s-a petrecut la Spitalul Județean din Deva, pe data de 5 noiembrie. Un neurochirurg a operat un pacient pe partea greșită a capului. Rudele pacientului sunt revoltate și acuză medicii de la spitalul din Deva de malpraxis.

Este vorba despre un bărbat de 84 de ani. El a ajuns la spital, deoarece avea nevoie de o operație cu un hematom intracranian, pe partea dreaptă a capului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

bărbatul din deva operat pe partea greșită a capului

Un bărbat a fost operat pe partea greșită a capului.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dureri de spate? 4 metode de a scăpa de ele

Se pare că neurochirurgul a incizat, inițial, partea stângă a craniului și abia apoi a realizat intervenția asupra hematomului de pe partea opusă, fapt confirmat de reprezentanții spitalului din Deva.

Pacientul, de 84 de ani, a rămas internat la Secția de Anestezie și terapie Intensivă. Medicul care l-a operat pe acest pacient și-ar fi justificat decizia primei intervenții pentru că pacientul avea și edem cerebral, conform declarațiilor oferite de reprezentanții unității medicale.

Medicul acuzat de malpraxis nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. El nu a oferit nicio declarație pe această temă. Mai mult decât atât, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Deva a deschis o anchetă.

Citeste si: Camelia Mitoșeru, de urgență la spital! Mihai Mitoșeru este devastat: ”Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”

Totodată, s-a depus și o plângere penală la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, pentru vătămare corporală din culpă. Conform antena3, concluziile vor fi trase după rezultatele expertizei medico-legală.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si