Close sidebar
Close sidebar

Barbatul din Dolj care a ucis doua persoane fabrica arme in beciul casei si ascundea gloantele in borcanele cu muraturi. Detalii uluitoare

Detalii uluitoare ies la lumina despre individul care a semanat teroare pe ulitele din Palilula si a impuscat mortal trei oameni. Se pare ca fabrica arme in beciul casei, iar gloantele erau ascunse in borcanele cu muraturi. Iar acasa la familia celor ucisi, atmosfera te infioara! Va avertizam ca urmeaza imagini si detalii care va pot afecta emotional. ##VIDEO37001##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Biata femeie simte ca nici daca o tai nu curge sange. De atata durere i-a incremenit sufletul. Le-a fost sotie si mama celor doi barbati pe care teroristul care a ingrozit Palilula, i-a ucis cu sange rece. Se ineaca in lacrimi cand le priveste acum chipurile in sicrie, iar scenele terfiante din acea seara de infern o vor bantui toata viata de acum inainte.

"A scos doua pistoale si i-a ciuruit. Tatal lui ca orice parinte a sarit sa isi apere copilul si l-a lasat mort. Baiatul meu are un copilas de 3 ani si l-a rugat. Nu trage in mine, ca am copil de crescut", p ovesteste Elena Trandafir, sotia barbatului ucis.

Cu toate ca l-a implorat pe criminal, Fabian a fost primul care a cazut la pamant, secerat de gloante.

Tatal sau a fost si el ucis. Rudele celor doi barbati s-au facut scut ca sa-i apere si numai o minune i-a tinut in viata din potopul de gloante. De pe patul de spital, una dintre victime retraieste clipele de teroare. Povesteste ca Dragos Furtuna era inarmat cu patru pistoale si avea chipul acoperit cu o cagula, ca teroristii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Detalii socante si revoltatoare deopotriva ies acum la iveala. In beciul casei unde criminalul locuia impreuna cu sotia sa si bunicii fetei anchetatorii au dat peste o adevarata fabrica de arme. In borcanele cu muraturi ar fi gasit gloante.

Elena Trandafir: "Pana si pe bunica au gasit-o cu pistol. Sa nu mai spuna ca e credincioasa. A gasit-o politia cu pistolul pitulat la sani".

Diagnosticul i-ar fi fost pus in Germania, acolo unde muncise ca si sofer, si tot medicii straini i-ar fi prescris si un tratament psihiatric. Dar cum de n-au putut autoritatile sa observe pana acum ce indeletniciri avea Furtuna si sa impiedica o astfel de macel? De vreme ce pe ulitele din sat se stia.

Se pare ca atacatorul de 28 de ani nu numai ca fabrica arme in beciul casei ci le si scoatea apoi la vanzare, pe diferite forumuri de pe internet. Anchetatorii au gasit un anunta postat de el acum un an, prin care ar fi vrut sa vanda un pistol de colectie, iar cumparatorii trebuiau sa fie doar din Germania si Austria.

Au fost audiate mai multe persoane in acest caz, in care se fac cercetari pentru omor si uz de arma fara drept. Procurorii asteapta rezultatele necropsiilor pentru a putea stabili cu cate arme a atras agresorul. Intre timp, rudele celor doi barbati executati, care se pregatesc de inmormantare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI