Tribunalul Hunedoara a finalizat urmărirea penală în cazul bărbatului care și-a înjunghiat fosta iubită în scara blocului.

Bărbatul din Hunedoara care și-a înjunghiat fosta iubită a fost trimis în judecată

“Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că în dimineaţa zilei de 19.02.2023, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, în timp ce se aflau în municipiul Lupeni, la intrarea în scara blocului unde locuia efectiv persoana vătămată C.L.E.-

fosta concubină, inculpatul P.C.P. a înjunghiat-o cu cuţitul în spate, în zona toracelui stâng, pe persoana vătămată, pricinuindu-i leziuni (plagă înjunghiată torace posterior stâng, pneumohemotorax stâng evacuat) care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii şi i-au pus viaţa în primejdie”, se arată în comunicat.

Citește și: Un băiat de 16 ani a pătruns într-un liceu din Craiova cu un cuțit de 28 de centimetri

Halucinant! Un bărbat din Satu Mare a fost înjunghiat de soție pe motiv că era prea gelos

Bărbatul din Satu Mare a fost înjunghiat chiar de propria soție. Femeia îl acuză că este prea gelos și că acesta ajunsese să o terorizeze cu crizele pe care i le-ar fi făcut.

Citește și: Acest tată și-a găsit fiii de 7 și 9 ani morți în casă, în UK, alături de mama lor: „A fost un privilegiu să le fiu tată”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc miercuri seara, în Satu Mare, când bărbatul de 38 de ani și-ar fi sunat soția pe apel video și ar fi pus-o să-i arate toată casa, dar și curtea, pentru a fi sigur că nu ascunde un potențial amant.

Și-a înjunghiat soțul din disperare

Ajuns acasă, bărbatul ar fi continuat scenele de gelozie. Femeia, într-un moment de disperare, nu a mai suportat crizele soțului, a luat un cuțit și l-a înjunghiat în spate, potrivit observatornews.ro.

Citește și: O scriitoare- acuzată de uciderea soțului ei. Este autoarea unei cărţi de doliu pentru copii

Victima a reușit să sune la 112 pentru ajutor, explicându-le operatorilor că a fost înjunghiat de soția sa. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Citește și: O tânără mamă, de 32 de ani, a murit. Înainte de deces se certase cu iubitul ei

Aceeași sursă mai menționează că, între cei doi ar mai fi existat probleme, femeia fiind supusă de mai multe ori agresiunilor soțului. Cu toate acestea, nu a cerut niciodată ordin de protecție împotriva bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si