Cei doi erau impreuna de mai bine de doua decenii si au impreuna un baiat de 20 de ani. Intre ei certurile au inceput de mai multi ani, insa in noaptea de duminica spre luni, lucrurile au degenerat. Barbatul era orbit de gelozie si isi banuia sotia ca il insala in timp ce el este plecat in curse cu TIR-ul.

In noapte

de duminica spre luni, dupa o discutie mai aprinsa, barbatul si-a injunghiat mortal sotia in zona gatului. Dupa oribila fapta, el a sunat la Politie si apoi a anuntat si familia. Oamenii legii au ajuns imediat la fata locului si l-au condus pe criminal la Politie. La audieri el a recunoscut fapta, ba mai mult a spus ca nu ii pare rau de ceea ce a facut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procurorii au propus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru omor calificat. El risca ani grei de inchisoare pentru oribila fapta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si