Un bărbat a fost împușcat chiar de cumnatul lui, pe o terasă din Timișoara. Agresorul s-a folosit de o armă tip airsoft pentru a băga spaima în rivalul său.

La momentul atacului, terasa era plină de oameni. Victima a ajuns la spital, iar agresorul s-a ales cu un dosar penal.

Totul s-a petrecut marți seară, atunci când victima era pe terasa unui local din Timișoara, împreună cu mai mulți prieteni.

Dintr-o dată, și-a făcut apariția cumnatul său, furios.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat cu un pistol airsoft la o terasă din Timișoara. Care este starea victimei?

„Unde te prind, te tai și te bat”

Victima primise în trecut mai multe amenințări de la cumnatul său. Marți seara, ele s-au adeverit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„S-a certat cu cineva la telefon, a zis că l-am înjurat eu. Trebuie dovezi, trebuie înregistrare, a scos pistolul din plasă și m-a împușcat. Nu m-am așteptat la asta. A luat bicicleta și a plecat. Tot barul a sărit în picioare. Ce ai, măi, ești nebun?!”, a spus victima.

Adrian Botăncel, victima cumnatului său, a mărturisit că nu și-ar fi închipui că îi va face rău, în ciuda amenințărilor.

„Mă suna și mă amenința. Problema e că nu știu cine l-a înjurat. O zis că m-a amenințat, că unde te prind, că te tai, că te bat. Cum era băut, cu cinci, șase colegi la masă, o scos pistolul și buf, direct s-a întâmplat”, a mai spus el pentru stirileprotv.ro

Oamenii din local au sunat de urgență la 112 după ce incidentul incredibil s-a derulat chiar sub ochii lor.

Rana victimei a fost una superficială și nu a necesitat internare.

Citește și: Patru persoane moarte şi doi copii răniţi, după ce un bărbat a deschis focul în plină stradă în Philadelphia

Agresorul are nouă copii

Agresorul are vârsta de 54 de ani. El a fost prins de oamenii legii și dus la audieri. El s-a folosit de un pistol airsoft cu gloanțe de cauciuc.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "lovire sau alte violențe" și "tulburarea ordinii și liniștii publice" și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și dispunerea măsurilor legale”, potrivit IPJ Timiș.

Victima nu va depune plângere împotriva cumnatului lui deoarece, spune el, are 9 copii și se gândește la ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si