Lica Melinte este acuzat ca si-a abuzat fiica de 12 ani. Barbatul a fost descoperit chiar de catre sotia, alertata de vecini ca se aud tipete din casa.

Fapta s-a intamplat pe 11 decembrie. Femeia era la un magazin din sat cand vecinii au anuntat-o ca se aud tipete de la ea din casa. Ajunsa acasa, femeia si-a gasit fiica plangand. Ea i-a povestit ca dormea si ca tatal ei s-a asezat peste ea si a abuzat-o.



“In seara zilei de 11 decembrie, in jurul orei 20.00, minora M.A.C. dormea in camera locuintei numitei D.S., unde locuieste impreuna cu familia. La un moment dat, tatal minorei – respectiv inculpatul M.L., aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, s-a deplasat in camera minorei unde a intretinut cu aceasta relatii sexuale. In momentul in care mama minorei a ajuns la locuinta, aceasta i-a adus la cunostinta mamei sale, M.M., cele intamplate, descriindu-i modalitatea comiterii faptei. Ca urmare, numita M.M. a sesizat prin apelul de urgenta 112 organele de politie, care deplasandu-se la imobilul susnumitilor, i-au condus la sediul Postului de Politie Zorleni pentru cercetari. in drept, s-a retinut ca fapta inculpatului M.L. intruneste elementele constitutive ale infractiuni. Referatul cu propunere de luare a masurii arestarii preventive a fost inaintat Judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Barlad, care prin incheierea din data de 12 decembrie, a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad.
”, a precizat procurorul de caz in referatul cu propunerea de arestare preventiva a lui Lica Melinte, potrivit vremeanoua.ro.

Barbatul risca 15 ani de puscarie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Foto: vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si