Femeia de 40 de ani a fost batuta de catre concubinul sau in locuinta acestuia din localitatea Codaesti, fiind lovita de mai multe ori peste burta cu o coada de coasa, potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui.

Anchetatorii au indicii ca agresorul i-ar fi bagat concubinei sale un levier in uter, ca sa omoare fatul, deoarece credea ca viitorul copil nu ar fi al sau. De altfel, medicii au diagnosticat-o pe femeie cu ”hematom vulvo-perineal post traumatic”, pe lânga traumatism abdominal.

Dupa ce si-a batut concubina, barbatul a sunat la 112 si a solicitat interventia unei ambulante. Echipajul medical a constatat ca femeia se afla intr-o stare grava, moment in care agresorul a fugit. Dupa o zi de cautari, barbatul a fost gasit de catre politisti si ulterior retinut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In urma primelor cercetari si a audierilor, barbatul a fost retinut sub acuzatiile de vatamarea fatului si violenta in familie. In functie de concluziile medico-legale, care vor fi comunicate dupa expulzarea fatului, se va face incadrarea finala a faptei”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

In cursul zilei de miercuri, barbatul de 42 de ani va fi prezentat magistratilor Judecatoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva.

Femeia gravida in cinci luni, mama a sase copii, a ajuns, marti seara, in stare grava la spital, cu hemoragie intravaginala si numeroase contuzii, dupa ce a fost batuta de concubin, pierzând sarcina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si