Un caz șocant a avut loc în urma unei crize de gelozie la vârsta a treia. Poliția britanică a deschis un dosar de „crimă-sinucidere”, potrivit Mirror.co.uk.

Citește și: Calvarul prin care a trecut o femeie care a fost obligată de soțul și familia acestuia să bea ulei de motor și să cerșească bani

Polițiștii criminaliști suspectează că Robert Jobson a ucis-o pe soția sa Rose înainte de a-și lua viața, după ce ea l-a părăsit pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Familia celor doi senior consideră că „nu există nicio scuză pentru ceea ce a făcut”.

Cei doi soți de vârsta a treia, găsiți împușcați

Poliția a fost chemată vineri la școala de tir White Lodge Shooting School din Thorton Curtis unde soții Robert și Rose Jobson au fost găsiți într-o baie de sânge. 

Noi date din dosarul criminaliștilor spun că Jobson, în vârstă de 84 de ani a împușcat-o pe Rose, în vârstă de 69 de ani, înainte să întoarcă arma asupra lui.

Citește și: Pistolarul din Vama Veche era unul dintre cei mai respectați criminaliști din România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul și-ar fi ieșit din minți când a aflat despre aventura pe care soția o avea cu prietenul lui.

Se presupune că cuplul îl cunoștea pe amantul lui Rose de cel puțin 35 de ani, cei doi bărbați devenind amici la școala de tir White Lodge în anii 90.

gelos de 84 de ani și-a prins soția că-l înșeală cu cel mai bun prieten

Soțul gelos de 84 de ani și-a ucis soția și apoi s-a sinucis

[Sursa foto: Facebook]

Prietenii susțin că amanții de vârsta a treia au fost împreună în vacanță în Tenerife cu săptămâni înainte de moartea femeii.

Poliția din Humberside a confirmat că nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu cele două decese. Familia celor doi a identificat ulterior cadavrele.

Un prieten al familiei a declarat pentru MailOnline că Jobson i-a dezvăluit recent că s-a simțit „înjunghiat în spate” de aventura soției. 

soții Robert și Rose Jobson

Soții Robert și Rose Jobson, tragedie la vârsta a treia

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Cred că Robert s-a simțit înșelat după ce X începuse să o vadă pe Rose, pentru că erau prieteni de multă vreme. Erau foarte apropiați", a explicat prietenul.

„Robert l-a învățat de fapt pe X să tragă cu arma și când Robert a avut probleme mari de sănătate în urmă cu câțiva ani, X a fost unul dintre cei care l-au ajutat să-și revină", a mai spus el.

Soțului gelos i-au fost confiscate armele de foc din casă 

Se presupune că lui Jobson i s-au confiscat toate armele de foc după ce nu i s-a mai permis să intre în casa conjugală din cauza „comportamentului amenințător” față de soția care l-a înșelat. Bărbatul ar fi avut și antecedente de abuz domestic, potrivit sursei citate.

Cazul a fost înaintat Oficiului Independent pentru Conduita Poliției (IOPC), iar investigațiile continuă cu privire la modul în care criminalul de 84 de ani a reușit să găsească o armă.

sotul gelos de 84 de ani și-a prins soția că-l înșeală cu cel mai bun prieten

Soțul gelos de 84 de ani și-a prins soția că-l înșeală cu cel mai bun prieten


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si