Bărbatul în casa căruia Sara Melinda a fost găsită în condiții inumane este Laurențiu Rus, în vârstă de 34 de ani. În aceste momente există suspiciunea comiterii actului sexual cu un minor.

Bărbatul de 34 de ani a fost reținut.

Potrivit șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, Florin Cioban, atunci când a intrat în locuința bărbatului, acesta a remarcat că în casă nu erau condiții deloc bune pentru un trai decent.

Tânăra se afla pe o saltea, foarte speriată. Atunci când omul legii a încercat să vorbească cu ea, copila a devenit agitată.  

Laurențiu rus a fost reținut. Ce riscă el acum

Bărbatul a fost reținut, luni, fiind dispusă măsura reținerii autorului pentru act sexual cu un minor. În cursul zilei de marți, Laurențiu Rus va fi prezentat pentru propunere de arestare preventivă.

Citește și: VIDEO- Polițistul care a găsit-o pe Sara Melinda în casa unui individ, primele declarații: "Era pe o saltea, în condiții insalubre și mizerie"

„La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost

dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au transmis, luni seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

barbatul care a rapit-o pe sara melinda a fost retinut

Laurențiu Rus, bărbatul în casa căruia Sara Melinda a fost găsită, a fost reținut.

[Sursa foto: arhivă stirilekanald.ro]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Melinda a fost plasată la un centru din subordina DGASPC MM.

Dacă acuzațiile aduse bărbatului se vor confirma, el va face închisoare, chiar dacă actul sexual a fost consimțit. 

Melinda a fost dată dispărută timp de 7 zile

Pe data de 7 noiembrie, în urmă cu o săptămână, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de mama copilei de 13 ani cu privire la faptul că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

barbatul care a rapit-o pe sara melinda a fost retinut

Camerele de supraveghere din oraș au surprins câteva momente din drumul parcurs de Melinda după ce a plecat de acasă.

[Sursa foto: Poliția Română]

În ziua în care fata nu s-a dus la școală, aceasta a motivat că îi este rău.

„A rămas acasă, se simțea prost și când am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era”, a spus mama Melindei, potrivit stiripesurse.ro

În ziua dispariției, părinții fetei au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de euro celui care deține informații cu privire la locul în care se afla fata sa.

Pe camerele de supraveghere din oraș, copila de 13 ani este surprinsă la ieșirea din casă. Aceasta a părăsit domiciliul în jurul orei 11:00, singură, mergând către râul Iza din Sighetu Marmației, iar la ceva minute distanță, fata se afla în centrul orașului.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: El este bărbatul în casa căruia Melinda, minora de 13 ani, dispărută din Sighetu Marmației, a fost găsită

Din acest punct traseul său a devenit necunoscut până când aceasta a reapărut la ora 17:00, într-un magazin mic de unde și-a cumpărat o sticlă cu apă.

Marți seara a fost dat și un mesaj RO-Alert, iar zeci de oameni au început să o caute pe tânără prin oraș și prin pădurile din zonă. Până să dispară complet, Melinda ar fi fost văzută ultima dată în Parcul Grădina Morii.

Mai mulți pompieri au căutat-o pe tânără cu o barcă pe râu, iar polițiștii de frontieră au ridicat drone pentru a urmări totul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si