Un tânăr a fost înjunghiat și, din păcate, a murit. Acesta a fost atacat în parcarea subterană a unui mall din Constanța.

Scandal în parcarea subterană a unui mall din Constanța. O persoană a murit

Un scandal i-a adus sfârșitul unui bărbat. În jurul prânzului, în parcarea subterană a unui mall din Constanta, un bărbat a fost atacat de mai multe persoane. Agresorii l-au înjunghiat, apoi au părăsit locul faptei, dar au fost identificate și reținute la scurt timp.

Citește și: VIDEO Laura Crișan, fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad, a fost reținută împreună cu doi bărbați, acuzați de complicitate la omor

La data de 24.10.2024, în jurul orei 11.55, polițiștii Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, de mai multe persoane, cu un obiect tăietor-înțepător, în parcarea subterană a unui mall.

Ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi părăsit zona.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

La fața locului au fost dirijate mai multe patrule de pe raza municipiului Constanța, la scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei fiind identificate.

Acestea se află acum în custodia polițiștilor.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, au transmis autoritățile într-un comunicat inițial.

Citește și: El este Ionuț, vasluianul care a plecat în Spania pentru o viață mai bună, dar a murit în condiții foarte suspecte. Bărbatul muncea pentru fiica sa, de doar 9 ani

Bărbatul a fost transportat la spital. Câteva ore mai târziu, din păcate, acesta a decedat. Potrivit informațiilor transmise de ziuaconstanta.ro, victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Tulcea, identificat drept Alexandru B.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si