Totul a inceput in urma cu aproape o luna de zile,la Botosani, cand in apartamentul barbatului in varsta de 71 de ani  a avut loc o explozie. Suflul deflagratiei a fost atat de puternic incat a subrezit intregul bloc.

Sase persoane au fost atunci ranite insa cel mai grav a fost batranul care, acum, a murit pe un pat de spital din Iasi si, poate ca ar fi supravietuit, daca sistemul medical ar fi functionat asa cum trebuie intr-o tara civilizata.Fiica

barbatului este distrusa de durere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Eram disperata sa ajunga la Bucuresti, sperand  sa fie o sansa pentru el si vinovati morali, asa ca sa zic ptr intrazierea transferului, este statul roman care nu are locuri destule pentru arsi”, spune fiica barbatului.

Banii pentru aceste dotari se pare ca s-au blocat undeva la Ministerul Sanatatii, asa ca toti pacientii cu arsuri grave din zona Moldovei trebuie transferati la Bucuresti.

DANIEL ZAMFIR, FIICA BARBATULUI DECEDAT: “Cei care sunt responsabili de construirea clinicilor pentru arsi. Nu stiu  cum dorm noaptea linistiti pe perna.”

Asadar in urma disparitiei batrânului raman  multe semne de întrebare, legate de  functionarea sistemului medical  dar si de cauza  exploziei. 

Intre timp, cele 12 familii  care locuiau in blocul afectat de deflagratie stau pe la rude, deoarece cladirea a fost grav afectata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si