Close sidebar
Close sidebar

Barbatul ranit in explozia din Botosani, refuzat de spitalele din Bucuresti din lipsa de locuri

Barbatul de 71 de ani din Botosani, care a fost ranit grav in explozia dintr-un apartament, risca sa moara din cauza faptului ca nu poate fi transferat spre clinicile din Capitala pentru ca nu mai sunt locuri.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Barbatul a fost transferat, sambata, cu un elicopter SMURD la o clinica din Iasi, dupa ce a fost internat timp de 26 de ore pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta ''Mavromati'' din Botosani.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ranitul nu poate fi transferat la una dintre clinicile de arsi din Capitala, singurele care i-ar putea acorda ranitului ingrijirile de care are nevoie fiindca spitalele au refuzat cazul, motivand ca nu au locuri disponibile si exista chiar si liste de asteptare.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului din Botosani, unde barbatul se afla intubat la sectia de ATI, medicii nu au primit un refuz scris din partea reprezentantilor clinicilor de arsi din Capitala, insa li s-a comunicat verbal ca nu mai sunt locuri.

Spitalul din Botosani nu se poate ocupa decat de persoane care au suferit arsuri pe pana la 20% din suprafata corporala, iar barbatul ranit in explozie are arsuri pe 50% din suprafata corpului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI