Bogdan C, proprietarului adăpostului gorazei din Prejmer, acolo unde 70 de câini au fost lăsaţi să moară, a ajuns la poliţie. Bărbatul a sunat şi s-a autodenunţat, solicitând organelor de poliţie să vină şi să-l ridice de la domiciliu. În faţa blocului său se aflau deja mai mulţi iubitori de animale extrem de revoltaţi. Tânărul nu a oferit nici o explicaţie pentru cruzimea gestului său. 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toată lumea l-a cautat pe Bogdan C., proprietarul adăpostului groazei din Perjmer, judeţul Braşov, în ultimele zile. Acesta a dispărut după ce a lăsat să moară de foame şi de sete 70 de câini din adăpostul pe care el îl înfiinţase. Printre aceştia se numără şi propriul căţel, găsit mort în adăpost. Ieri, dintre cele 14 patrupede găsite în viaţă la sediul fostului abator din Prejmer, a mai murit una, celelalte fiind în stare destul de gravă.

Bogdan C. era căutat atât de poliţie cât şi de iubitorii de animale, care au crezut chiar că acesta ar fi fugit în  Anglia. Acolo se află două sponsore importante ale asociaţiei pe care acesta o deţine şi care, susţin iubitorii de animale, ar fi putut împiedica oroarea.

Maşina tânărului a fost găsită abandonată în faţa casei în care acesta locuieşte, însă el nu este nicăieri.

Bogdan C. a trimis câteva mesaje unor apropiaţi în cursul lunii decembrie prin care le spunea că este foarte bolnav.

Reprezentanţii unei asociaţii de protecţie a animalelor a sesizat poliţia şi DSV Braşov în legătură cu uciderea cu bună ştiinţă a câtorva zeci de animale din adăpostul de la Prejmer. Acestea au fost găsite în stare avansată de putrefacţie, închise în cuşti, fără apă sau mâncare. Culmea este că la adăpost au fost găsite sute de kilograme de hrană pentru animale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si