Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Alba Iulia.

Barbatul de 58 de ani a fost retinut, duminica seara, de politistii din Alba, fiind suspectat ca l-ar fi ucis pe fostul primar PSD al comunei Lunca Muresului, gasit mort in dimineata de 27 noiembrie, pe o strada din localitate, langa masina sa, avant mai multe taieturi la gat.

Potrivit unor surse judiciare, Ioan Rusu ar fi plecat sambata de acasa cu intentia de a duce niste bani unui cunoscut.

Fostul edil, insa, nu s-ar mai fi intalnit cu persoana respectiva, iar sotia sa ar fi anuntat Politia deoarece nu s-a mai intors acasa.
Potrivit rezultatelor autopsiei, fostul edil a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a declarat la acea data, pentru News.ro, ca moartea fostului edil din Lunca Muresului a fost violenta si cauzata de mai multe lovituri de cutit aplicate in zona superioara a corpului, in abdomen, torace si gat.

Ungureanu a spus ca procurorii fac cercetari pentru omor si au audiat deja mai multe persoane in acest caz.
Ioan Rusu avea 64 de ani si a fost primar in Lunca Muresului timp de mai multe mandate, pana in acest 2016, el fiind unul dintre liderii organizatiei locale a PSD.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si