UPDATE- Barca a fost adusă la țărm de către scafandrii ISU şi nu au fost găsite victime. Potrivit imaginilor, este o barcă veche care cel mai probabil s-a desprins de la mal.

Pompierii constănțeni  au fost solicitați să intervină joi dimineaţă, după ce o barcă pescărească s-a scufundat pe jumătate în Lacul Siutghiol din Mamaia.

Citește și: O navă care se îndrepta către Ucraina s-a scufundat, iar nouă persoane au dispărut

Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost anunţaţi să intervină, prin apel la 112, în staţiunea Mamaia, la o barcă pescărească scufundată pe jumătate în lacul Siutghiol, la aproximativ 200 de metri de mal.

La faţa locului se deplasează o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare cu o ambarcațiune şi şapte scafandri.

Un motor de barcă în valoare de 10.000 de lei, căutat în Suedia, găsit de polițiștii de frontieră din cazul Gărzii de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători din cadrul Administrației Rezervației Biosferei “Delta Dunării”, au găsit un motor de barcă în valoare de 10.000 de euro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mașină căutată de autoritățile din Germania, descoperită în punctul de trecere al frontierei Giurgiu

În data de 29.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și al Grupului de Nave Sulina, împreună cu lucrători din cadrul ARBDD au desfășurat o activitate de prevenire și combatere a infracționalității teritoriale și braconajului piscicol.

Aceștia au găsit, astfel, în ambarcațiunea unui cetățean român de 49 de ani, un motor Yamaha, de 50cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Citește și: Doi români și-au pierdut viața în timp ce încercau să treacă ilegal granița din Canada în SUA. Autoritățile au identificat victimele

Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoștință despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Citește și: Imagini fabuloase cu Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez de pe iahtul de 6,5 milioane de dolari. Sărutul care a strâns milioane de like-uri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si