UPDATE ora 15:00. Baremul de corectare la Istorie și Matematică se regăsește pe  subiecte.edu.ro UPDATE ora 15:00. Baremul de corectare la Istorie și Matematică se regăsește pe  subiecte.edu.ro  

Consultă baremul la Matematică pentru simulare BAC 2024. Viitorii absolvenți de liceu vor susține marți, pe 5 martie 2024, proba scrisă la Matematică pentru simulare BAC 2024. 

Pentru că vor avea trei ore la dispoziție să rezolve subiectele la Matematică pentru simulare BAC 2024, elevii vor începe examenul la ora 09:00, urmând ca acesta să se încheie la ora 12:00. 

Barem Matematică pentru simulare BAC 2024

Puteți vedea baremul de corectare la Matematică pentru simulare BAC 2024.

Barem Matematică pentru simulare BAC 2024

Barem Matematică pentru simulare BAC 2024

[Sursa foto: edu.ro]

barem matematica simulare bac 2024

Barem Matematică pentru simulare BAC 2024

[Sursa foto: edu.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Baremul la Matematică pentru simulare BAC 2024 va fi afișat în acest articol după ce se va publica pe site-ul Edu.ro, marți, pe 5 martie 2024, la ora 15:00.

Elevii trebuie să știe că rezultatele la simulările pentru BAC 2024 nu vor fi făcute publice, însă vor fi comunicate prin profesorii elevilor. După terminarea sesiunii de examene de simulare BAC 2024, profesorii vor discuta cu elevii pe marginea lucrărilor, în clasă.

Citește și: Modele de subiecte pentru simulare Evaluare Națională 2024: Cum arată subiectele la Română și Matematică pentru elevii de clasa a 8-a?

barem simulare matematica bac

Candidații la examenul de simulare la Matematică pentru BAC 2024 au trei ore la dispoziție pentru a rezolva subiectele primite.

[Sursa foto: Freepik]

Peste 19.000 de elevi de clasa a 12-a nu s-au prezentat la prima proba scrisă a simulării BAC 2024

Luni, pe 4 martie 2024 a avut loc prima probă scrisă din întreg calendarul simulării pentru BAC 2024. Aceasta a fost proba scrisă la Limba Română, de la care au absentat peste 19.000

de elevi de clasa a 12-a.

Conform Ministerului Educației, citat de edupedu.ro, statisticile sunt mai bune decât cele din anul anterior. Au fost prezenți cu 5 mai mulți elevi față de simularea pentru BAC din anul trecut.

Datele furnizate de Ministerul Educației arată că doar 126.820 de elevi din totalul celor peste 146.000 de elevi înscriși în clasele terminale, inclusiv a 13-a seral/frecvență redusă, au fost prezenți la prima probă scrisă din cadrul simulării BAC 2024.

Rata de participare este, așadar, 86,3% în acest an, față de anul trecut, când rata a fost de doar 81%. La proba scrisă la Limba Română din acest au au fost eliminați 5 elevi pentru tentativă de fraudă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Modele de subiecte pentru simulare BAC 2024: Cum arată subiectele pentru elevii de clasa a 12-a?

carti si ceas

Baremul cu rezultatele corecte la Matematică pentru simulare BAC 2024 va fi disponibil marți, la ora 15:00.

[Sursa foto: Freepik]

Informații utile pentru simulare BAC 2024

Prezența elevilor la simulările naționale, dar și rezultatele pe care ei le obțin vor fi înregistrate în aplicația SIIIR.

Pentru a putea intra în examenul de simulare BAC 2024, elevii trebuie să prezinte actul de identitate. Ei nu au voie cu cărți, ghiozdane, foi, telefoane sau orice alte materiale sau gadget-uri pe care le pot folosi pentru a obține răspunsurile mai ușor. Dacă vor fi prinși cu aceste materiale la ei, se va considera fraudă, iar candidații respectivi vor fi scoși din examen.

Lucrările scrise ale elevilor se vor arhiva și se vor păstra până la finalul anului școlar următor, în unitatea de învățământ unde aceștia studiază, conform sursei menționate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si