UPDATE ora 15:00: Baremul de corectare la Română simulare BAC 2024 a fost publicat

Barem Română simulare BAC 2024- profil uman

barem romana simulare BAC 2024 - profil uman 1

Barem Romana simulare BAC 2024 - profil uman - pag 1

[Sursa foto: Edu.ro]

barem romana simulare BAC 2024 - profil uman 2

Barem romana simulare BAC 2024 - profil uman - pagina 2

[Sursa foto: Edu.ro]

Barem Română simulare BAC 2024- profil real

Barem Română simulare BAC 2024 - profil uman pagina 1

Barem Română simulare BAC 2024 - profil uman pagina 1

[Sursa foto: Edu.ro]

Barem Română simulare BAC 2024 - profil uman pagina 2

Barem Română simulare BAC 2024 - profil uman pagina 2

[Sursa foto: Edu.ro]

Baremul la proba scrisă la Limba și Literatura Română pentru simularea examenului de BAC 2024 se va publica pe EDU.ro la ora 15:00.

Până în momentul în care baremul la Română va fi disponibil, vă prezentăm subiectele pe care le-au avut elevii de clasa a 12-a la proba scrisă susținută azi.

Toate subiectele sunt obligatorii. Se acordă zece puncte din oficiu. Timpul de lucru efectiv a fost de trei ore, de la 09:00 la 12:00. 

Subiecte Română simulare BAC 2024- profil uman

Subiecte Română simulare BAC 2024

Subiecte Română simulare BAC 2024

[Sursa foto: Edupedu]
Subiecte Română simulare BAC 2024

Subiecte Română simulare BAC 2024

[Sursa foto: Edupedu]

Subiecte Română simulare BAC 2024- profil real

Subiecte Română simulare BAC 2024

Subiecte Română simulare BAC 2024

[Sursa foto: Edupedu]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Subiecte Română simulare BAC 2024

Subiecte Română simulare BAC 2024

[Sursa foto: Edupedu]

Elevii de clasa a 12-a din România au susținut azi, pe 4 martie 2024, prima probă scrisă din cadrul simulării examenului de BAC 2024

Viitorii absolvenți ai clasei a 12-a încep sesiunea simulare a examenelor de Bacalaureat cu prima proba scrisă, la Limba și Literatura Română. 

Barem Română simulare BAC 2024. Verifică răspunsurile corecte la simulare

Baremul de corectare oficial pentru proba scrisă la Limba și Literatura Română va fi comunicat pe EDU.ro la ora 15:00 și va fi publicat pe stirilekanald.ro de îndată ce va fi anunțat.

Citește și: Subiecte Română pentru simulare BAC 2024: La ce oră se anunță baremul de corectare pe Edu.ro pentru elevii de clasa a 12-a?

La Limba Română este valabilă programa aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 4.923/2013. Sunt aprobate:

  • textul dramatic postbelic;
  • perioada postbelică;
  • autorii canonici: Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu, Marin Preda, Nichita Stănescu, Marin Sorescu.

simulare bac 2024 romana

Baremul de corectare oficial pentru proba scrisă la Limba și Literatura Română va fi publicat pe stirilekanald.ro de îndată ce va fi anunțat.

[Sursa foto: Freepik]

Elevii din întreaga țară susțin azi, 4 martie 2024, proba scrisă la Limba Română în cadrul simulării de BAC 2024

Este o zi cu emoții pentru viitorii absolvenți ai clasei a 12-a. Elevii de liceu din anii terminali vor trece prin simularea examenului de BAC 2024 pe parcursul acestor zile

Astăzi, începând cu ora 09:00, elevii vor avea trei ore la dispoziție pentru a parcurge toate subiectele în cadrul simulării la Limba Română pentru BAC 2024. Candidații care termină mai devreme pot ieși cel mai repede după o oră și jumătate din totalul de trei ore alocate pentru rezolvarea acestui examen.

Subiectele la examenul de simulare pentru BAC 2024 sunt distribuite de profesorii asistenți. Subiectele vin în plicuri sigilate, primite de la comisia de organizare din centrul de examen, conform edupedu.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru secretizarea și securizarea lucrărilor scrise de elevi există un proces specific: colțul din dreapta sus al primei foi tipizate, care conține datele personale ale elevului, nu se va sigila, iar anonimizarea se va face automat în platforma pentru evaluarea digitalizată; totodată, colțul din dreapta sus al următoarelor foi tipizate, începând cu cea de-a doua, care conține date personale ale elevului, se vor sigila și se vor secretiza. Caseta va fi „sigilată” cu etichete.

sala de examen pentru simulare bac 2024

Află la ora 15:00 care este baremul la Română pentru simulare BAC 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO- Nu sunt pregătiți, dar speră la note mari. Luni are loc prima probă la simularea pentru BAC

Ce se întâmplă la finalul fiecărei probe din cadrul simulării de BAC 2024?

După ce au încheiat cu succes examenul, fiecare candidat își va numerota foile pe care le-a scris, sub atenta supraveghere a profesorilor asistenți. Numerotarea se face în cifre arabe în partea de jos a fiecărei pagini. Se notează, spre exemplu, sub forma 4/5 pentru pagina a patra, dacă candidatul a scris cinci pagini în total. Se notează inclusiv paginile pe care elevul a scris doar câteva rânduri.

Atunci când elevii predau lucrările, asistenții barează spațiile în care aceștia nu au scris. Numărul de pagini scrise este verificat încă o dată și este trecut în procesele-verbale de predare-primire pe care le semnează candidații, conform sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si