Baremul la Matematică simulare Evaluare Națională a fost publicat pe site-ul  Edu.ro  la ora 15:00. 

UPDATE ora 15:00. Baremul la Matematică poate fi consultat AICI

Baremul la Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024Baremul la Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024

Baremul la Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024

[Sursa foto: Edu.ro]

Baremul la Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024

Baremul la Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024

[Sursa foto: Edu.ro]

Barem Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024

Elevii de clasa a VIII-a din întreaga țară au putut răsufla ușurați astăzi la a doua probă scrisă din cadrul simulării pentru Evaluare Națională 2024. Viitorii absolvenți au susținut proba scrisă la Matematică.

Timpul de lucru efectiv pe care l-au avut elevii la dispoziție a fost de 2 ore

Subiectele au fost deja publicate. Vezi AICI subiectele pe care le-au primit elevii de clasa a VIII-a la simularea la Matematică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Pe ce dată se anunță rezultatele la Română și Matematică pentru simulare Evaluare Națională 2024?

Cu ce nu au avut voie elevii în sala de examen

Elevii nu au avut voie în sală cu materiale ajutătoare precum manuale, diacționare sau notițe/însemnări de orice fel și nici cu ciorne, culegeri sau rezumate. Totodată, a fost strict interzis accesul candidaților în sălile de examen cu telefoane mobile sau alte instrumente electronice cu ajutorul cărora ar fi putut face calcule matematice.

Tot pe lista de „așa nu” atunci când vorbim despre simularea examenului de Evaluare Naționale sau chiar despre examen în sine, se află și faptul că elevilor le este strict interzis să intre în sala de examen cu ghiozdane, rucsacuri, poșete, sacoșe și alte astfel de obiecte. Ei au lăsat toate aceste lucruri în sala de depozitare a obiectelor personale stabilite de comisia din centrul de examen.

Elevii care nu respectă cele menționate anterior riscă să fie eliminați din examen.

carti si ceas

Află când vor începe elevii examenele de Evaluare Națională 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Calendarul Evaluării Naționale 2024

Absolvenții clasei a VIII-a vor avea la dispoziție perioada 11- 14 iunie 2024 pentru a se înscrie la Evaluarea Națională. Apoi, pe data de 14 iunie se termină cursurile pentru elevii de clasa a VIII-a.

Prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale 2024 a elevilor este cea la Limba Română care are loc pe data de 25 iunie 2024. Apoi, pe data de 27 iunie 2024 va avea loc proba scrisă la Matematică. Pe data de 28 iunie 2024 are loc proba scrisă la Limba maternă.

Citește și: Barem Română pentru simulare Evaluare Națională 2024: La ce oră și unde se vor publica rezolvările la Limba și Literatura Română pentru clasa a 8-a?

Elevii își vor afla rezultatele la Evaluarea Națională 2024 înaintea contestațiilor (până la ora 14:00) pe data de 3 iulie 2024

Elevii vor avea două zile la dispoziție pentru a depune contestațiile, respectiv pe 3 iulie (orele 16:00- 19:00) și 4 iulie 2024 (ora 08:00- 13:00).

În intervalul 4- 9 iulie 2024 are loc soluționarea contestațiilor, iar pe 9 iulie 2024 se vor afișa rezultatele finale după soluționarea contestațiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si