Close sidebar
Close sidebar

Barna, după întâlnirea cu Iohannis: Din păcate, s-a dovedit o întâlnire formală

Dan Barna a declarat după întâlnirea cu Iohannis că nu s-a prezentat vreo soluție pentru a rezolva criza politică din România.

Diana Bostan,

Dan Barna s-a întâlnit astăzi cu Klaus Iohannis [Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat marţi, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema crizei din coaliţia de guvernare, că, din păcate, s-a dovedit a fi o întâlnire formală şi că şi-ar fi dorit ca întâlnirea să fi avut loc cu mai multe zile în urmă. Barna a precizat că nu s-a prezentat vreo soluţie, nu s-au analizat scenarii.

Dan Barna: „Încetaţi să transformaţi România într-un stat bananier”

”Din păcate, s-a dovedit a fi o întâlnire formală, beningă, în care am trecut în revistă istoricul acestei crize şi am exprimat poziţia USR PLUS că ieşirea din criză se poate rezolva prin propunerea unui nou premier din partea PNL. Aici s-a terminat partea de conţinut.

Nu s-a prezentat o soluţie, nu s-au analizat scenarii”, a afirmat Dan Barna.

Dan Barna este de părere că în Parlament se asistă la un abuz asupra democrației fără precedent.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Guvernul a aprobat rectificarea bugetară pe anul 2021, prima rectificare bugetară pe acest an

Președintele va accepta demisiile atunci când le va primi

Mesajul Președintelui pentru USR-PLUS a fost că ne aflăm într-o situație complicată. Dan Barna a afirmat că este dezamăgit după această întâlnire.

”Faptul că noua majoritate Cîţu-Ciolacu blochează dreptul la moţiune de cenzură al unor parlamentari arată că avem o majoritate, echipa premierul Cîţu cu PSD, care însă ucide prin fiecare neprezentare la şedinţă statul de drept.

Cîţu terbuie să plece, moţiunea să ajungă la vot. Lăsaţi moţiunea de cenzură să se întâmple, încetaţi să transformaţi România într-un stat bananier”, a afirmat Barna.

Citeste si: Klaus Iohannis- ”Vom găsi cele mai potrivite soluții pentru a depăși actuala criză politică”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI