Sediul Baroului Timiș a fost prădat de hoți în noaptea de joi spre vineri. Indivizii au furat o sumă mare de bani și s-au făcut nevăzuți. Furtul a fost descoperit abia dimineață.
Potrivit anchetatorilor, suma furată este 50 de mii de lei, iar angajații sunt de părere că spargerea a fost făcută la pont, deoarece, de regulă, acolo nu sunt ținuți banii dintotdeauna.

"În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unei

instituții, din municipiul Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, procedând la efectuarea cercetării la fața locului. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 50.000 de lei.",  declară IPJ Timișoara. 

Citeste si: Persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, la Vaslui

Percheziții în mai multe locuri din țară

O serie de percheziții au avut loc și în Alba, sub bănuirea săvârșirii de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi
complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, iar 22 de mandate de aducere în instanță au fost deschise, persoanele urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri. Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.   

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cercetări în cazul tâlhăriilor au fost efectuate și în Ilfov, în cazul unei grupări infracționale care se dădeau drept polițiști și băteau la ușa victimelor, așa reușind să intre în locuințele victimelor.

Prejudiciul provocat de tâlhari în această perioadă se ridică la suma de 90.000 de euro, precum și diferite bijuterii în valoare de 10.000 de euro.   

Citeste si: În Mureș au loc 24 de percheziții la persoane bănuite de înșelăciune. Prejudiciul estimat este de 1 milion de lei

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si