Close sidebar
Close sidebar

Basescu a cerut timp de la PSD pentru a vorbi mai mult. Dragnea: Numai in Romania te poate injura unul pe timpul tau

Presedintele PMP, Traian Basescu, avand doar patru minute la dispozitie pentru discursul de la motiunea de cenzura, a cerut sefului PSD, Liviu Dragnea, mai mult timp, eventual din minutele social-democratilor, la final presedintele Camerei Deputatilor afirmand razand ca numai in Romania se poate intampla "sa te injure unul pe timpul tau".

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Regulamentului, fiecare grup parlamentar are 10 secunde pentru fiecare senator si deputat in cadrul discursurilor de la dezbaterea motiunii de cenzura. PMP avea patru minute, astfel, dar Traian Basescu a cerut mai mult timp, pentru ca dorea sa citeze din documente.

" Doamnelor si domnilor senatori si deputati, pentru cei care eventual nu ma cunosc, sunt un om care a fost ministru in cinci guverne, a castigat de doua ori Primaria Capitalei si v-a fost vreo zece ani presedinte. Al tuturor.(...) Cu scuzele de rigoare, o sa citez foarte mult. Daca domnul presedinte (Liviu Dragnea- n.r.) vrea sa-mi lase ceva mai mult timp, decat cele patru minute", a spus Basescu, zambind catre Liviu Dragnea.

Seful PSD i-a raspuns imediat:" Domnu' presedinte, uitati-va acolo, PSD mai are 17:59 minute".

"Va multumesc! Deci mi le acorda toate?", a replicat si Basescu razand, liderul PSD afirmand ca nu le da "chiar pe toate".



La finalul unui discurs de peste 10 minute, Traian Basescu s-a adresat plenului si prezidiului. "Va multumesc pentru rabdare. Domnule ayatollah, va multumesc pentru timp!", i-a spus el lui Dragnea, facand referire la o mai veche afirmatie, tot a sa, in care l-a numit pe seful PSD "ayatollahul" din Kiseleff.

Presedintele Camerei Deputatilor a izbucnit in ras si a strigat dupa Basescu: "Dom' presedinte, dom' presedinte! Numai in Romania se poate intampla sa te injure unul pe timpul tau".


Liderul PMP a revenit la microfon pentru a-i mai da o replica lui Dragnea:" Da, si numai in Romania un ayatollah poate sa fie ortodox".

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a intervenit si el in discutie: "Eu i-am spus lui Dragnea sa nu va dea timp din timpul lor, pentru ca o sa ajungeti sa-i luati la intrebari pe banii lor, da?".

Sursa: News.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI