Traian Băsescu a declarat că o alianță a opoziției de dreapta este „singurul antidot” împotriva Gabrielei Firea.

„Singurul antidot la Firea”

„Obiectivul nostru este să se realizeze o alianță de dreapta, care să câștige alegerile la București. Nu mă refer doar sa îl susținem toți pe Nicușor Dan, ci la o alianță completă, cu liste comune la Consiliul General și la sectoare”, a spus Traian Băsescu.

Acesta a afirmat că o astfel de alianță ar fi „singurul antidot la doamna Firea”.

Citeste si: Traian Băsescu: „Trebuie să fie obligatoriu portul măștii”

„Eu am promovat ideea cu Nicușor Dan drept candidat unic. La masa negocierilor, vor să îl susțină, dar nu vor alianță. Acest lucru nu se poate. Dacă nu se realizează alianța de dreapta, una dintre opțiunile PMP este candidatura mea”, a declarat Băsescu, la Realitatea PLUS.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Dacă se reușește o alianță a opoziției la București, nu o voi împiedica.

Dacă nu, va trebui să-mi ajut partidul”, a adăugat fostul președinte.

„Domnii de la PNL și de la USR se joacă cu focul”

La începutul lunii iulie, fostul președinte refuza să spună dacă va candida pentru funcția de primar al Capitalei, punând decizia pe seama respingerii PMP dintr-o coaliție PNL, USR.

Citeste si: Traian Băsescu: "N-aș ezita să trosnesc Guvernul"

„Nu infirm, nu confirm. Știu un singur lucru: că dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție. Care va fi, vom vedea! Încă sunt în situația în care nu mi-ar fi frică nici de Nicușor, nici de doamna Firea”, declara Băsescu.

Citeste si: Băsescu, apel către autorități: „Lăsăm ţara pe mâna clanurilor”

„Domnii de la PNL și de la USR se joacă cu focul. De fapt, am impresia că, printre altele, în afară de a viza o topire a PMP-ului în PNL, și USR-ul are obiectivul lui – să nu câștige Nicușor Dan, că ar putea să revină la partid. Și atunci stimulezi o candidatură a PMP-ului, care oricum în București va lua 8, 9, 10 procente, scorul lui... Și cu 10 procente care i-ar lipsi lui Nicușor Dan, nu-i dau nicio șansă în fața doamnei Firea”, spunea Băsescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si