"Am vrut sa construiesc un stat de drept, nu unul in care doi indivizi, Kovesi si Coldea, sa spuna cine sa fie arestat ca nu le-a cantat in struna. Nu mai pot ramane neutru legat de cateva persoane.

Nu voi rabda sa se transforme in stat mafiot institutii in care am investit enorm. Cand au crezut ca sunt libere, au trecut la actiuni mafiote niste indivizi depozitari de informatii incredibil de importante.

O sa-i opresc eu, indiferent care sunt costurile", a mai declarat fostul presedinte, Traian Basescu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

 

Tariceanu face acest "apel" in contextul in care numele sau apare in dosarul in care a fost retinut viceguvernatorul BNR Ioan Olteanu. Potrivit unor surse judiciare, Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi dat lui Bogdan Olteanu un million de euro pentru ca acesta sa sprijine numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii, iar o parte din bani ar fi ajuns la Tariceanu, in acea perioada prim-ministru.
Acesta a negat orice acuzatii.
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu l-a laudat in numeroase randuri pe Basescu, despre care a afirmat ca este "redutabil politic"

Tariceanu face acest "apel" in contextul in care numele sau apare in dosarul in care a fost retinut viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu.

Potrivit unor surse judiciare, Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi dat lui Bogdan Olteanu un million de euro pentru ca acesta sa sprijine numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii, iar o parte din bani ar fi ajuns la Tariceanu, in acea perioada prim-ministru.

Tariceanu a negat orice acuzatii.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu l-a laudat in numeroase randuri pe Basescu, despre care a afirmat ca este "redutabil politic".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si