”Pentru doamna Sevil Shhaideh. Doamna, recunosc faptul ca nu va cunosc si daca, pâna astazi, v-as fi intâlnit pe strada, n-as fi stiut cine sunteti”, scrie Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

El spune ca, imediat ce a aflat de nominalizarea acesteia, a sunat la Constanta.

”Mi-am sunat finii tatari (eu le spun fini, ei imi spun nasu dar si unii, si altii, stim ca la casatoria lor am fost martori), mi-am sunat cunostinte din comunitatea turco-tatara din Constanta.

Toti au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastra”, continua liderul PMP.

In final, mesajul lui Traian Basescu pentru Sevil Shhaideh este: ”Aveti o reputatie impecabila. De aceea, va rog, nu acceptati nominalizarea. Nu fiti parte a unui joc politic ce nu va apartine”.

CITESTE SI: Drama nestiuta a femeii care poate deveni premierul Romaniei. Sevil Shhaideh s-a luptat cu cancerul. Un baron PSD a fost cel care a salvat-o

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Daca Sevil Shhaideh va fi numita premier, va fi prima femeie prim-ministru din istoria României.

Sevil Shhaideh are 52 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice si a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii din 2012 când postul de ministru a fost detinut de Liviu Dragnea. In mai 2015, ea a fost numita ministru al Dezvoltarii, informeaza News.ro.

Anterior numirii in administratia centrala, a fost, timp de aproape 20 de ani, director in Consiliul Judetean Constanta.

La momentul numirii ei in Ministerul Dezvoltarii, a aparut informatia conform careia Liviu Dragnea i-ar fi fost nas, insa liderul PSD a negat, precizând ca in religia musulmana nu exista nasi si ca el doar a fost martor, alaturi de altii, la casatoria acesteia.

Shhaideh este membru PSD din iulie 2015, adica dupa numirea la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si