Close sidebar
Close sidebar

Băsescu: Nu am nicio îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, între Dragnea şi Iohannis

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că nu are nicio îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

„Nu mai am nici o îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, un joc între Dragnea şi Iohannis. Ca dovadă, imediat ce dintre cei propuşi a dispărut Olguţa Vasilescu, preşedintele s-a mulţumit la transporturi şi cu un incompetent de teapa lui Răzvan Cuc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu şi Răzvan Cuc în funcţiile de miniştri

Recunosc, nu plâng de grija sau de mila Olguţei, dar mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.



Preşedintele Klaus Iohannis i-a numit, joi, pe Daniel Suciu şi Răzvan Cuc în funcţiile de miniştri ai Dezoltării şi Transporturilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI