Traian Băsescu a declarat că „nu putem contesta că lucrurile au evoluat destul de neplăcut”.

„După ce s-a ridicat starea de urgenţă, cu rezultate falsificate datorită numărului mic de testări, lucrurile au scăpat de sub control din două motive. Primul motiv: atunci când au introdus starea de alertă n-au avut nimic în cap, dar fără să ştie ce au de făcut în paşii următori.

Citeste si: Victor Ponta: ”Orban pune vieţile noastre în pericol pentru voturile lui”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Culminăm cu cea mai hazlie problemă pe care şi-a creat-o Guvernul, comunicată prin ministrul Sănătăţii, că trebuie să facă anchetă epidemiologică pentru cei circa 4.000 de oameni care au ieşit din spitale şi din izolare în această perioadă când n-a avut lege. Cine v-a oprit să faceţi ancheta epidemiologică imediat ce omul a ieşit din spital?", a declarat Traian Băsescu la România TV.

El a mai acuzat guvernanții de lipsă de planificare.

Traian Băsescu: „Cvartetul fără coarde nu are nimic în cap”

Fostul președinte a mai spus că singura soluție înaintea ridicării stării de urgență ar fi fost o hartă a focarelor la nivel național.

„Cvartetul fără coarde care nu are nimic în cap din punct de vedere al strategiei. Orban, Tătaru, Arafat şi ministrul Interne sunt un cvartet fără coarde. N-au la ce cânta.

Nu niciun proiect coerent.

Citeste si: Vorbe grele pe tema Autostrăzii Unirii. „Cu nesimţire, îi condamnaţi la sărăcie”

Avem o populaţie care nu este educată să se autoapere. Nu puteţi să-mi spuneţi că a merge în grupuri mari în discoteci fără mască, fără nicio măsură de prevedere e un semn de inteligenţă naţională”, a precizat Traian Băsescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si