Close sidebar
Close sidebar

Scandal fără precedent în casa „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui s-a dezlănțuit și s-a bătut cu Roxana. VIDEO

Andreea Pirui și Roxana s-au certat și s-au agresat ca la ușa cortului. Roxana de la „Puterea Dragostei” și Andreea Pirui s-au bătut pe holurile casei de față cu toți concurenții.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scandal Andreea Pirui și Roxana. Un scandal fără precedent a avut loc în casa „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui și Roxana s-au bătut și s-au jignit fără a ține cont că sunt filmate. Andreea Pirui s-a dezlănțuit și a atacat-o pe Roxana fără a putea fi oprită. Cele două s-au agresat atât fizic cât și verbal.

Scandal Andreea Pirui și Roxana. Citeste si: Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei”, ipostază jenantă. Vezi cum a fost surprinsă concurenta

Scandal fără precedent în casa „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui s-a dezlănțuit și s-a bătut cu Roxana. VIDEO

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Scandal Andreea Pirui și Roxana. Citeste si: Ei sunt bărbații din inima Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Ce părere va avea Livian?

Scandal Andreea Pirui și Roxana. Andreea Pirui și Roxana de la „Puterea Dragostei” au fost oprite de staff, dar și de Andreea Oprică, de Ligi, de Daiana și de restul fetelor. Se pare că cele două concurente s-au certat în urma unei discuții purtate pe geamul hotelului.

Scandal Andreea Pirui și Roxana. „Țăranco, pușcăriașo ce ești! N-o prind eu pe asta!” a replicat Roxana de la „Puterea Dragostei”.

Scandal Andreea Pirui și Roxana. Citeste si: Conflict în casa Puterea Dragostei. Bianca, crize de gelozie

Scandal Andreea Pirui și Roxana.

„Doamne, ce are mă Pirui? Măi calmați-vă!” a exclamat Andreea Oprică.

î

Scandal Andreea Pirui și Roxana. Citeste si: Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI