Pe imagini se poate vedea cum fetele mai intai se cearta, iar la un moment dat una dintre acestea o loveste pe cealalta cu palma peste fata. Acesta a fost momentul in care adolescentele s-au luat de par si s-au trantit in zapada, unde au continuat sa se loveasca.

Dupa ce se lovesc pe unde se apuca, fetele se ridica si continua sa dea cu picioarele una in alta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O colega intervine intr-un final, in timp ce alti elevi se amuza, facand comentarii obscene care nu pot fi reproduse.Despre incident a aflat si conducerea liceului „Nicolae Balcescu”, unde invata cele doua eleve, in clasa a X-a. Bataia a avut loc pe un drum din apropierea unitatii de invatamant.

„Intamplarea s-a petrecut vinerea trecuta, in drum spre casa, in afara curtii scolii, in afara programului, dupa ora 14.00, cand au terminat deja orele. Au fost chemati parintii, am stat de vorba cu ei. Au fost si domnii de la Politie.

Se va pune in discutie in Consiliul clasei, apoi in Consiliul profesoral si vom aplica regulamentul”, a declarat Augustina Fegher, directorul Liceului Nicolae Balcescu din Flamanzi.Politia a demarat o ancheta pentru loviri.​

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si