A fost bătaie ca în ringul de box pe un bulevard din Constanța. O femeie și un bărbat au fost agresați în centrul orașului. Martorii ar fi alertat autoritățile, potrivit informațiilor transmise de antena3.

Bătaie pe un bulevard din Constanța. Un bărbat a agresat două persoane

Autoritățile au fost alertate în cursul serii de miercuri, pe motiv că pe bulevardul Tomis, din județul Constanța, ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, trei persoane, doi bărbați și o femeie, s-ar fi luat la bătaie. Martorii ar fi alertat polițiștii cu privire la episodul agresiv.

Citește și: Caz șocant în Mureș! O femeie este cercetată penal, după ce a fost filmată în timp ce și-ar fi agresat propria fiică. Tânăra ar suferi de afecțiuni psihice

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

politist

Autortitățile ar fi fost alertate de martori

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție. Se pare că femeia ar fi necesitat îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. În această situație se află și unul dintre bărbați. Cei doi ar fi fost transportați la spital.

Potrivit antena3.ro, polițiștii l-ar fi reținut pe bărbatul bănuit de agresivitate. Conform primelor informații, bărbatul agresiv ar avea vârsta de 37 de ani. Autoritățile au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cauza de la care a izbucnit conflictul.

Citește și: Motivul halucinant pentru care o femeie ar fi agresat un copil, la locul de joacă. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

masina de politie

Bărbatul bănuit de agresivitate ar fi fost reținut

[Sursa foto: istockphotos]

”La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, are loc o agresiune fizică.  Polițiștii, deplasați la fața locului, au constatat că un bărbat și o femeie ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 37 de ani, pe fondul unui conflict spontan.  Cele două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Bărbatul, bănuit de comiterea faptei, se află în custodia polițiștilor.  În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si