Totul a pornit dupa ce un barbat nu a stat la rand la tuns intr-o frizerie. Clientii care aveau programare s-au enervat si au inceput cearta, moment in care tanarul care nu si-a respectat randul si-a adus intariri.

Scandalul s-a iscat pe strada Traian, in zona Baii Comunale.

Patru tineri, cu varste cuprinse intre 23 si 30 de ani, aveau programare la o frizerie aflata la parterul unui bloc. In acel moment, un barbat de 34 de ani a cerut sa fie tuns inaintea celor patru fara sa-i pese de programarea lor, argumentand ca el a stat la rand.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De aici si pana la un adevarat scandal a mai fost un pas. Pentru ca era singur contra patru, barbatul a plecat dar s-a intors cu intariri. A venit insotit de tatal sau, un barbat de 56 de ani si cu doi prieteni.

Intre timp ambele tabere au chemat intariri, iar strada s-a transformat intr-un ring de lupta.

Scandalagiii au rupt sipcile dintr-un gard si au inceput sa arunce in stanga si in dreapta. Din fericire nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.Politia a intrat pe fir si a deschis dosar de cercetare penala pentru tulburarea linistii publice si loviri sau alte violente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si