Seara trecută a avut loc o bătaie, ca-n filme, la Galați. Cearta s-a petrecut între două clanuri rivale și a implicat peste 50 de bărbați și femei. Au fost lupte cu săbii și cuțite și, în urma scandalului, șapte persoane au ajuns de urgență la spital.

Citeste si: Familie atacată în propria casă, de mai mulți indivizi

Clanurile s-au luat la bătaie pe stradă.

Oamenii s-au luptat cu săbii şi cuţite în mijlocul străzii, până când mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului și au reușit să îi despartă.

Scandal de proporții în mijlocul străzii

Incidentul de proporții a avut loc noaptea trecută în localitatea Iveşti din Galaţi. Şapte oameni implicați în scandal au fost transferați de urgență la spital, având răni multiple. Dintre aceștia, doi se află în stare foarte gravă.

Citeste si: Bătaie sângeroasă la Bârlad. Victima are o fractură deschisă

Cele două victime luptă acum pentru a supraviețui. Scandalul din mijlocul străzii s-a mutat ulterior în fața spitalului. Drept urmare, mascaţii au fost nevoiți să intervină pentru a bloca intrările în spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Polițiștii au declarat că totul a pornit de la o ceartă între doi bărbați. Scandalul s-a amplificat și, în total, au fost implicate în jur de 50 de persoane.

bataie-clanuri-galati

Bătaie în stradă.

[Sursa foto: captură Video]

Prima dată, persoanele rănite au ajuns singure la Spitalul Anton Cincu din Tecuci, cu propriile autoturisme. Paznicii spitalului spun că răniţii au fost însoţiţi de câteva sute de rude şi cunoscuţi, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr a fost înjunghiat în apropiere de sediul poliției

Comisarul şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi, a declarat că poliţia şi jandarmii au intervenit pentru a despărţi cele două găşti. Cele două persoane care s-au ales cu leziuni grave au fost transferate ulterior la Galaţi.

Poliția efectuează cercetări cu privire la acest incident. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul, însă cele două părți nu au depus plângere la poliție.

Citeste si: Situație halucinantă în cazul unui copil de patru ani. Micuțul a rămas paralizat, după ce s-a înecat cu o felie de măr, la grădiniță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si