Bataia ca pe maidan are loc intr-o sala de clasa, plina cu elevi. De condamnat e si ca, in loc sa-i desparta, colegii batausilor incurajeaza datul cu pumnul.

Desi se tipa ca din gura de sarpe, ba chiar bancile sunt trantite zgomotos, niciun cadru didactic nu isi face aparitia, desi, cel putin teoretic, exista un porfesor de serviciu. Abia cand lucrurile par sa scape de sub control, unul dintre cei care filmeaza le cere, cu disperare, sa se opreasca. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cum acuzatiile sunt cat se poate de serioase, conducerea scolii vine cu o explicatie: portivit regulamentului, cadrele de serviciu nu poarta decat raspunderea incidentelor petrecute pe holuri si in curte, nu si in clase!

Deocamdata, parintii elevilor au fost chemati la scoala. Cel mai probabil, elevii se vor alege cu nota scazuta la purtare.

FLORINA STOIAN- INSPECTOR ISJ BUZAU: “Sanctiunile trebuie sa se acorde pentru ca nu suntem de acord cu violemta in scoala si trebuie sa le dam un exemplu si celorlalti elevi”. 

Sanctionati vor fi si cei care au filmat incaierarea, ca sa o faca publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si