Șapte persoane au fost implicate într-o bătaie cu bâte și lopeți, vineri seară. Scandalul a izbucnit într-o sală de jocuri din comuna dâmbovițeană Potlogi. Patru persoane au fost implicate în incident.
Acesta a avut loc vineri seară, iar martorii au sunat șa 112.

Citește și: Dosar penal în urma unei bătăi între eleve de 13 şi 15 ani

„În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din localitate, ar fi pătruns în sala de

jocuri, având asupra acestora obiecte contondente (bâte şi lopeţi), şi ar fi agresat fizic trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

În urma audierilor, patru bărbați au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței. Aceștia sunt acuzați pentru loviri și alte violențe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Ritualuri de umilire, adolescente violente

Dosar penal în urma unei bătăi între eleve de 13 şi 15 ani

Scene de violență fizică au avut loc între trei adolescente de 13 şi 15 ani, în incinta unei unităţi de învăţământ din județul Brașov. Poliţiştii şi procurorii braşoveni au deschis un dosar penal în cadrul căruia investighează aceste infracțiuni. 

Citește și: VIDEO-O copilă a fost băută într-un tramvai din Capitală

„  Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că două tinere, în vârstă de 13 ani şi 15 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi agresat fizic o altă tânără, în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau în sala unei unităţi de învăţământ situată pe raza localităţii Jibert din judeţul Braşov ”, transmite IPJ Braşov.

Citeste si:  Anunțul consilierului lui Zelenski. Războiul ar mai putea dura între două şi şase luni

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si