Imaginile de-o violenta crunta sunt surprinse de o camera de supraveghere. Cel care agita amenintator o bata este chiar patronul unei firme din Falticeni, peste care ar fi tabarat un tata si cei patru fii ai sai.

Cel care o incaseaza in masina e unul dintre ei. Barbatul incearca sa se refugieze in masina, dar e scos cu parul afara.

In apararea lui ii sare fratele, care simte, in plina figura, lovitura patronului. Omul de afaceri apuca sa dea cu bata in celalalt frate al presuusilor agresori, cand, aproape ca e pus la pamant.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu o arma indreptata spre el, adminstratorul firmei incearca sa se apere cu bata pe care o are in mana. Pentru ca bataia risca sa se transforme intr-o bataie de sange, unul dintre tineri intervine si ii desparte.

Acelasi lucru il face si unul dintre angajati, care reuseste sa-i tina in frau  pe doi dintre suspecti.

CE-AU AVUT DE IMPARTIT?

De la bani ar fi pornit incaierarea. Se pare ca atacatorii ar fi avut o datorie la patronul betonierei. Ieri i-ar fi dat banii, dar azi s-ar fi intors dupa o parte din ei. Ca din senin ar fi sarit la bataie, atacandu-i pe cei din sediu.

„A fost utlizata si o arma neletala care nu e supyusa autorizatii, aceasta fiind utilizata doar ca obiect contondent.

Politistii i-au identificat cu operativitate pe toti participantii la agresiune, fiind intocmite dosare de cercetare penala”, a fost declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvand al IPJ.

Unul dintre agnajatii firmei a ajuns cu rani la spital. Cel mai probabil, agresorii se vor alege cu dosare penale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si