Incidentul a avut loc miercuri, 9 iunie 2021, pe o stradă din Greenwich, Marea Britanie. Cei patru bărbaţi au început să se atace cu ciocane, cuţite şi macete. Victima identificată, Nathaniel Ago, a fost dus într-o stare critică la spital, unde a murit mai târziu. Acesta a fost înjunghiat fatal de către trei suspecţi în plină zi, în zona Greenwich. Mai mulţi martori au privit îngroziţi toată bătaia de la balcoane, iar unul ditre ei a reuşit să îi filmeze totul. 

Victima înjunghiată a murit la spital

„Au fost patru tipi. Au început să se bată şi fiecare avea câte un cuţit în mână. Unul dintre ei avea o macetă lungă de 20 de centimetri. Părea că trei dintre bărbaţi se luptau cu al patrulea. Toţi păreau să fie de aceeaşi parte, mai puţin el. Lupta a continuat într-un cerc mare în jurul clădirilor. Se urmăreau, aruncau sticle unul în celălalt, foloseau cuţitele. A fost absolut groaznic. Şocant. Aceasta este o zonă frumoasă, te-ai fi aşteptat să vezi asta mai degrabă în Manaus în Brazilia, decât în una dintre străzile din Londra.” a declarat unul dintre martori, potrivit The Sun.

Bărbatul a murit la spital[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un bărbat și-a omorât tatăl și l-a îngropat în curtea casei. Scene șocante în Bacău

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Poliţia a deschis o anchetă pentru crima produsă pe strada din Greenwich. Totodată, polițiștii i-au identificat pe suspecţii crimei, care au vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani.

A fost deschisă o anchetă pentru omucidere

Inspectorul-şef Kate Kieran, care conduce ancheta, a declarat faptul că ancheta deschisă este una pentru omucidere. De asemenea el face apel la cetățenii care au văzut incidentul și îi roagă să ofere mai multe detalii.

Ancehtă pentru omucidere[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Operațiune fără precedent a poliției împotriva rețelelor de crimă organizată. Sute de arestări

"Aceasta este acum o anchetă de omucidere. Sunt încă dornic să aud de la oricine care a fost martor la incident sau care ar putea avea imagini cu camerele de înjunghiere sau evenimentele din jurul acestuia.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si