Scandalul a început după ce un bărbat a mers la IML Constanța pentru a scoate un certificat medico-legal, necesar unei plângeri la Poliție, împotriva unui bărbat cu care a avut o altercație. Acesta a mers împreună cu membrii familiei, iar acolo a dat nas în nas cu zeci de prieteni ale bărbatului care îl lovise. Aceștia erau înarmați cu bâte, o coasă și topoare, moment în care au început să se lovească.

Citeste si: Cunoscut artist din România, ucis chiar de către concubina lui. Cadavrul a fost găsit abia după 4 zile

Citeste si: Femeie luată la ocazie în Filiaşi, atacată în maşină de şofer: "Nu-ţi fie frică, nu sunt Dincă!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce face Gheorghe Dincă în pușcărie pentru a avea condiții speciale? ”Nu a inventat el asta”

Șocați de scenele de violență ce s epetreceau sub ochii lor, martorii au sunat imediat la 112, iar polițiștii au ajuns în cel mai scurt timp.

"În jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, are loc o încăierare între mai multe persoane.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală.", se arată în anunțul poliștilor, potrivit observator.tv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si