Autoritățile au deschis o anchetă, după ce mai multe imagini au apărut în mediul online. Două adolescente, de 12 și 13 ani, s-au înjurat, bătut, iar una dintre ele a fost pusă să îi lingă încălțămintea celeilalte. Victima s-a apărat folosindu-se de acelai limbaj obscen.

Citeste si: Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două minore, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş este abilitat să comunice următoarele: În cursul dimineţii de 14 octombrie a.c., ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.

Citeste si: Caz scandalos la o școală din India. Un elev a fost ucis în bătaie de unul dintre profesori

Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

Scene șocante s-au derulat la Constanța. Două eleve s-au bătut crunt în incinta unui colegiu național. O minoră a ajuns la spital cu mari dureri de cap.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bătaie cruntă în stradă. Patru persoane au ajuns la spital de urgență

„Deplasați la faţa locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, o minoră de 16 ani ar fi agresat-o fizic pe o altă minoră, de 17 ani.

Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap”,  a transmis IPJ Constanța.

Citește si:  Un bărbat a fost atacat în timp ce vorbea la telefon cu soția lui

Polițiștii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si