Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bătaie cu săbii în centrul orașului Călărași. Un bărbat și-a pierdut degetele în luptă

O bătaie cu săbii a avut loc sâmbătă seara în cartierul “Doi Moldoveni” din municipiul Călărași. Totul s-a petrecut foarte rapid, a durat doar câteva minute, timp suficient ca un bărbat să își piardă degetele în conflict, anunță presa locală.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat înarmat cu o sabie a sărit asupra unui alt bărbat pentru a-și regla conturile unei dispute mai vechi, spun martorii.

Citeste si: Tânărul campion sportiv Mihai Niță, mort la doar 15 ani după ce a fost spulberat de tren. Părinții lui credeau că se află acasă. "M-a nenorocit Dumnezeu"

Cel atacat a rămas fără degete pentru că a vrut să-și protejeze capul de lovituri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Atacatorul a fost imobilizat și pus la pământ de martorii scandalului, oameni care s-au strâns pe stradă și care, într-un final, l-au luat și la bătaie, potrivit Calarasi Press.

Mai multe dube cu mascați au intervenit la fața locului

La fața locului a ajuns și poliția, alertată prin 112 dar pentru că situația devenise extrem de violentă, mai multe autospeciale cu mascați au fost solicitate la fața locului.

Citeste si: A plouat cu bani pe o autostradă din Chile (VIDEO)

Nu este prima dată când au loc scandaluri pe stradă în Călărași între doua clanuri rivale din Calarasi.

În anii trecuți, răfuiala s-a transformat de multe ori în adevărate războaie de stradă.

Zeci de oameni s-au batut pe strada cu sabii, cutite, pietre si au tras chiar si cu arme de foc, în 2018.

Patru oameni au fost raniti in timpul bataii, iar unul dintre ei a ajuns in stare grava la spital. Snopit in bataie si plin de fracturi, medicii au decis sa-l transporte la spitalul Bagdasar din Capitala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI