Un scandal s-a terminat cu rănirea unei persoane în Constanța! Mai mulți indivizi au început să se certe, iar mai apoi și-au scos săbiile și macetele, scrie Realitatea. Totul ar fi început în Medgidia și apoi a continuat în Constanța.

Alcoolul, motivul pentru care mai mulți bărbați s-au bătut

Ei ar fi consumat mult alcool înainte, la petrecerea de Florii, iar în cele din urmă, scandalul  s-a aprins între ei.

O persoană a ajuns rănită la spital. Totul s-ar fi putut încheia și mai rău, însă victima ar fi reușit să scape de atacatori și să fugă cu o mașină.

Bătaie săbii Florii Constanța

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: "Am 62 de ani și soțul meu doar 25. Trebuie să-mi scot proteza când mănânc, dar el încă mă iubește". Povestea unui cuplu din SUA care își dorește un copil cu o mamă surogat

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție care au reușit să aplaneze conflictul. Tot ei au reținut și un individ periculos, după ce alți trei au reușit și ei să fugă. Acum, ei sunt în continuare căutați, mai informează sursa citată mai sus.

Scandal cu bâte și topoare în Conțești-Dâmbovița în ziua de Florii

Tot duminică a avut loc un scandal asemănător, de data aceasta în satul Bălteni din comuna Conțești. Două

grupări rivale s-ar fi luat la ceartă, iar ulterior au început să se atace cu pietre, bâte și topoare, conform cancandb.ro.

Bătaie Dâmbovița Florii

Imagine reprezentativă pentru forțele de ordine.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Surse: Prinţul Paul de România, localizat de Poliția Română. Unde se află "fugarul" condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

Aproximativ opt persoane au fost rănite în altercație, iar acestea au primit îngrijiri medicale de la echipajele de la ambulanță sosite acolo. În cele din urmă au fost transportate și la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgoviște, acolo unde sunt investigate.

“Astăzi, 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Bălteni, s-ar fi produs un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița s-au deplasat imediat la fața locului, pe strada Cazanului, în localitatea Bălteni, pentru aplanarea unui conflict produs între mai multe persoane, în cadrul căruia au fost folosite și obiecte contondente.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În urma intervenției, au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănită nicio persoană.

De asemenea, în urma conflictului, șase persoane cu vârste cuprinse între 40 și 54 de ani au fost rănite, iar o altă persoană a fost evaluată medical la fața locului.

Conflictul a fost aplanat, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si