Close sidebar
Close sidebar

Bătaie de joc! Câți lei a cerut un taximetrist din București pe o cursă de 6 km

Incidentele cu taximetristii care aplica tarife dupa bunul plac nu intarzie sa apara dupa interzicerea Uber.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu doua zile un taximetrist din Bucuresti care ”vâna” doar cursele pe distante lungi s-a pus cu cine nu trebuie. O femeie care apelase la serviciile sale si a fost refuzata, nu doar că l-a obligat s-o transporte la destinația dorită explicându-i că este obligația lui atâta timp cât are becul verde pornit, însă la final i-a plătit la virgulă.

Citeste si: Imagini de coșmar din închisoarea malgașă în care a stat Radu Mazăre! Rahova este hotel de 5 stele pe lângă penitenciarul din Madagascar

Citeste si: DEZVĂLUIRI Radu Mazăre a provocat un teribil accident rutier, pe când avea 21 de ani! Ce spunea fostul primar despre incidentul în care a rănit grav un om: ”Am avut fractură de femur, era să mor!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cutremur în România! Zonele în care s-a resimțit

Citeste si: Dispariția misterioasă a femeii din Slatina

Acum, o alta bucuresteanca a ramas socata de tupeul unui taximetrist care nu a lasat-o sa se urce in masina lui decat dupa ce i-a stabilit dinainte pretul exagerat de mare pentru o cursa de 6 kilometri.


”Dialog taximetrist-consumatori surprins ieri, in fata la AFI, in timp ce asteptam pe cineva:
– Domnisoara, vreti un taxi?
– Da.
– UNDE mergeti?
– In Dorobanti, (nota: 6 km)
– 50 de lei!
– Pai de ce 50 de lei?
– Pai ca atat vreau eu! Ca acum suntem doar noi si facem ce preturi vrem. Nu-ti convine, cheama-ti un Uber! Hai, hai! Ia deschide aplicatia si cheama-ti un Uber! Hă, hă, hă! Haidi pa!
Cat am stat eu acolo, cateva minute bune, scena s-a repetat cu mai multi doritori.
La un moment dat ma intrebam daca ala e acolo sa ia curse ori doar pentru a-si exprima bucuria ca nu mai e Uber in piata. El avea numar de Ilfov”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI