Close sidebar
Close sidebar

Bataie de joc într-o policlinica din Piatra-Neamt! Baile reabilitate sunt tinute sub cheie de catre angajati, iar pacientii trebuie sa isi faca nevoile in WC-uri mizere

Pacienţii care au nevoie la toaletă sunt nevoiţi să îndure condiţii greu de descris în cuvinte. Strigător la cer este că există băi reabilitate, dar pe care, angajaţii le tin, se pare, sub cheie! Urmăriti un material revoltător, filmat de echipa Ştirilor Kanal D. ##VIDEO16653##


DISTRIBUIE
acest articol

- Ce miros este!  Ce mizerie. Doamne, ce miros!

- Uite ce negru e pe acolo! E ingrozitor!

- Asta vrea sa fie pentru barbati.


Nici toaletele publice nu arata in asemenea hal! Si, totusi, ne aflam intr-o policlinica, locul in care oamenii vin sa se insanatoaseasca.

Si sa vrei si n-ai cum sa le eviti de tot. Respiratia trebuie sa ti-o tii inca din aproprierea lor! Atat de intepator este mirosul.

Am primit fotografiile de la un telespectator al Stirilor Kanal D, scarbit de conditiile pe care trebuie sa le indure pe banii lui. Ne-am dus sa vedem cu ochii nostri oroarea. Si ne-am cutremurat!

- Cum ar trebui sa arate niste bai intr-o policlinica?
-Pai, cum, ca-ntr-o lume civilizata. Ca la farmacie.



Ca in intreg sistemul medical miroase urat o stim prea bine! La fel de bine stim si ca, de fiecare data, gunoiul se ascunde sub pres.

Angela Albeata -coordonator policlinica spitalului Neamt: se face curatenie zilnic, dar nu putem sta dupa sute de oameni.

- Apa nu functioneaza!

- Acolo este apa?
- Da, pentru ca...
Stati un pic. Probabil e apa cum spala pe jos.


Angela Albeata -coordonator policlinica spitalului Neamt: In aceasta policlinica se perinda tot felul de persoane, de la pacienti, oameni, cersetori, taximetristi care folosesc toaleta.

Doamna din imagine este coordonatoarea policlinicii. Sustine ca femeile de serviciu fac curatenie luna. Cat despre cat de jalnic arata totul...

- Trebuie reabilitate.
Sunt facute demersuri, hartii. Nu una, cred ca am peste 10.


Sa nu credeti ca filmam in alta policlinica. Este aceeasi, dar am urcat la etaj.  Pentru personal, locul in care pana si regele se duce singur e o placere. Aici are flori parfumate, cos cu saci de gunoi, sapun si chiar colac de WC.

- Sa vina, sa vada toaleta si sa intre aici.
Deci, nu-i opreste nimeni!


Poate doar placuta de pe usa, pe care scrie ca toaleta aparitine angajatilor. Aflam, insa, ca nu e singura toaleta dotata. Jumatate din policlinca e reabilitata. Dar, in loc sa puna lacatul pe focarul de infectie si sa puna la bataie toalete decente, se pare ca cei de aici le tin sub cheie!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI