Scenele șocante s-au derulat într-o discotecă din Dâmbovița. Bătaia a avut loc între mai multe persoane din comuna dâmboviţeană Vişina, iar scenele parcă desprinse din filmele de acțiune au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Citeste si: Bătaie între suporteri, la Cluj

Bărbații și-au împărțit pumni și picioare și nu au ținut cont de nimic. Localnicii veniseră inițial pentru a se delecta cu un show de striptease, însă au încheiat evenimentul cu o bătaie.

Bătaie după distracție

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere amplasate în imediata apropiere. Încăierarea de proporții a avut loc între mai mulţi clienţi şi bodyguarzi. Incidentul a avut loc sâmbătă seară, însă de abia acum au fost făcute publice imaginile.

În imagini se observă cum bodyguarzii îi lovesc puternic pe clienții barului. Situația a devenit din ce în ce mai alarmantă în fața clubului din Dâmbovița și, la un moment dat, paznicii au folosit şi spray lacrimogen.

Bărbații au fost trântiți la pământ, chiar de cei care trebuiau să asigure ordinea. Tinerii au povestit ulterior că au fost bătuți cu bestialitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

bataie-discoteca-dambovita

Scene șocante într-o discotecă.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Bătaie sângeroasă la terasă

Încă nu s-a aflat motivul pentru care au pornit scandalul cele două tabere, paznicii și clienții, s-au luat la bătaie.

Reprezentanţii discotecii spun că scandalul ar fi pornit de la comportamentul clienţilor şi că bodyguarzii doar au încercat să menţină ordinea, potrivit Observator.ro. Rămâne ca oamenii legii să analizeze imaginile și să vadă cum s-a întâmplat, de fapt, totul.

Citeste si: Mamă și fiică din Botoșani au fost găsite fără suflare. Ambele prezentau urme de violență

Victinele au declarat că au fost puse la pământ fără să știe motivul. În acest sens, clienții au depus deja o plângere la poliție. Polițiștii din Dâmbovița au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si: Ce salarii au paznicii de la marile centre comerciale din București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si