Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bătaie după nuntă! Un bărbat a fost atacat de șoferul care trebuia să-l ducă acasă

Scene incredibile s-au petrecut în Oradea, unde un șofer s-a luat la bătaie cu clientul pe care trebuia să-l ducă acasă.

Redactia Stirile Kanal D,

Bătaie după nuntă! Un bărbat a fost atacat de șoferul care trebuia să-l ducă acasă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Incidentul a avut loc în parcarea unui local din Oradea. Bătrânul în vârstă de 67 de ani împreună cu soția și nepotul acestora se pregăteau să plece de la o nuntă și au comandat o mașină care să îi ducă acasă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum înainte de a porni la drum, șoferul se de jos din mașină și se îndreaptă furios nervos spre clientul său pe care îl ia la pumni din senin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nici bărbatul trecut cu mult de prima tinerețe nu s-a lăsat mai prejos. În imagini se vede cum și el îl lovește pe șofer. Totul ar fi plecat de la câteva discuții mai aprinse între cei doi în urma cărora, șoferul a refuzat să mai onoreze cursa. Asta după ce, spune el, clientul în vârstă de 67 de ani i-a murdărit interiorul mașinii și a avut și un comportament destul de agresiv.

Cazul a ajuns și în atenția poliției Bihor, care cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul.”, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI