George Simion și un alt politician, conflict în Parlament. De la ce a pornit totul
George Simion și Gabriel Zetea au fost la un pas de bătaie în Parlament. Incidentul s-a petrecut, ieri, 27 septembrie 2022.
Conflictul a avut în Parlamentul României, la comisia de muncă din Parlament, între doi politicieni renumiți. George Simion și Gabriel Zetea au fost la un pas de a-și împărți pumni, după ce și-au aruncat vorbe grele.
Citește si: George Simion, nuntă de poveste. Liderul AUR a mărturisit ce se va întâmpla cu mâncarea rămasă
Replicile acide dintre cei doi s-au aruncat în sala de ședințe de la comisia de muncă din Parlamentul României.
Cearta a pornit atunci când George Simion, lider AUR, a stins lumina în sala de ședințe de la comisia de muncă din Parlamentul României. Comisia de muncă discuta despre o majorare a salariilor primarilor, viceprimarilor și șefilor de consilii locale și județene.
Citește si: Gigi Becali a refuzat să fie nașul lui George Simion. Motivul este inedit
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Salariile acestor oameni cresc cu aproximativ 1.500 de lei brut, asta doar dacă legea va fi promulgată. Deputații își sprijină în continuare colegii din România, care îi ajută în campania electorală. Mai mult decât atât, măsura duce la creșteri salariale pentru sute de mii de angajați din administrația locală a țării noastre.
Conflictul a luat naștere când George Simion a intrat în camera unde avea loc ședința Comisiei de muncă, filmând cu telefonul mobil.
Liderul AUR a acuzat PSD de minciună, iar social-democratul Gabriel Zetea s-a ridicat de la masă și s-a apropiat de nervos de acesta. Cei doi parlamentari și-au aruncat acuzații grave unul celuilalt.Citește si: Ce studii are Ilinca, soția lui George Simion
Deși ambii erau extrem de nervoși, cearta a fost aplanată. Se pare că parlamentarii nu au reușit să cadă de comun acord cu proiectul de lege. La un moment dat, Adrian Solomon, președintele Comisiei de muncă, a amenințat că suspendă ședința.
După 60 de minute de discuții și certuri aprinse, deputații au votat pentru a renunța la majorarea salariilor demnitarilor și a parlamentarilor, cu 25 de voturi pentru și 12 voturi împotrivă.
Politicienii au votat și un amendament care presupune creșterea salariilor, la nivelul anului, pentru administrația publică locală. Raportul trebuie să primească votul plenului Camerei Deputaților, care este decizional.