Close sidebar
Close sidebar

Bătaie în stradă la Roșiorii de Vede. O tânără de 18 ani a fost reţinută, după ce a bătut o minoră

Tânăra de 18 ani a fost ajutată de o altă colegă. Totul s-a petrecut într-un parc din Roșiorii de Vede.

Diana Bostan,

Bătaie în stradă la Roșiorii de Vede. O tânără de 18 ani a fost reţinută, după ce a bătut o minoră


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără de 18 ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce, împreună cu o adolescentă de 14 ani, au bătut o altă fată, într-un parc din Roşiorii de Vede.

Mai multe imagini au ajuns pe internet

Victima este o minoră în vârstă de 15 ani. Aceasta a fost bătută de două adolescente într-un parc din Roșiorii de Vede.

Mai multe imagini au fost postate pe internet, imagini care au ajuns și în mâinile polițiștilor.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar în urma cercetărilor a reieșit că miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic de alte două tinere de 14 și 18 ani, ptrivit Inspectoratului Județean de Poliție.

”La data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13.00-13.30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, a transmis IPJ Teleorman. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile din Cluj au deschis dosar penal pentru agresarea sexuală a unei minore. Adolescenta a fost abuzată de un angajat al unităţii şcolare

Tânăra nu a depus încă plângere

Chiar dacă incidentul a avut loc miercuri, tânăra nu a depus plângere până vineri dimineață, conform IPJ Teleorman.

”Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de trei luni de depunerea plângerii prealabile”, au mai precizat poliţiştii.  

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la acest incident.

Conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, au fost și ele informate pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști.

Citeste si: Cum au descoperit părinții că fetița lor de trei ani a fost abuzată sexual de educatoarea grădiniței din Suceava

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI