Un tânăr din Galați a fost urmărit în trafic de alți doi bărbați. În cele din urmă, el a fost târât din mașină și bătut chiar pe șosea. Participanții la trafic au chemat imediat polițiștii, după ce au văzut încăierarea de pe strada Brăilei.

Cine sunt cei doi indivizi care l-au bătut pe tânăr cu bestialitate?

La scurt timp, tânărul a aflat că unul dintre cei doi indivizi era chiar fostul partener al iubitei sale, care ar fi reacționat așa din cauza geloziei.

Mașină de Poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Surse: În plicurile găsite în poșeta femeii jandarm oprite în trafic era cocaină. Andreea Bumbac neagă acuzațiile: ”Am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit”

Polițiștii au stabilit în cele din urmă că un tânăr de 20 de ani, din comuna Independența, în timp ce conducea o mașină, ar fi fost șicanat în trafic de șoferul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă. Șoferul celeilalte mașini ar fi deschis portiera primei mașini, l-ar fi tras afară pe tânăr și l-ar fi agresat fizic, după care au plecat. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Agresorii au fost identificați la scurt timp după incident! Mai exact, este vorba despre doi tineri de 24 și 20 de ani, ambii din municipiul Galați, notează Mediafax. 

Imagine reprezentativă pentru violență

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Imagini emoționante cu boxerul Daniel Borgovan, în spital. Tânărul a scăpat cu viață din bătaia crâncenă, însă urmează o nouă etapă: „Suntem pe drumul cel bun”

Bătaie pe o stradă din Târgu Mureș

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.

Și în Târgu Mureș a avut loc o bătaie în trafic, în cursul zilei de marți. Totul ar fi început de la un accident rutier pe strada Sinaia. Din fericire, un pasager a fost transportat la spital pentru îngrijiri, după ce unul dintre șoferi a fost nevoit să frâneze brusc pentru a evita un impact puternic.

Citește și: EXCLUSIV- Dovada lăsată la locul faptei de criminalii afaceristului Adrian Kreiner. Detaliul conturează ideea de asasinat la comandă

Cei doi conducători auto au fost conduși la sediul unității de poliție, acolo unde au încercat să lămurească polițiștii cu privire la evenimentul nefericit. Oamenii legii au deschis în acest caz și un dosar penal pentru vătămare din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si