Doi elevi de la o școală din Ploiești s-au luat la bătaie în curtea școlii, iar unul dintre ei a ajuns la spital.
Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost apelați în juru orei 8.00.

Citeste si: Imagini șocante într-o școală din România. Două eleve s-au luat la bătaie

Din primele verificări, elevii se jucau în pauză, apoi s-ar fi lovit reciproc.


Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un elev de nota 10 din Galați a fost agresat de trei colegi de clasă, la un colegiu de prestigiu din municipiu. Băiatul este orfan de mamă

Un elev premiant a fost agresat de trei colegi de clasă 

Caz cutremurător petrecut la mijlocul lunii martie, la Colegiul Naţional Pedagogic "Costache Negri" din Galaţi, o şcoală de mare prestigiu din oraş. Un băiat, elev de nota 10, înscris în clasa a şasea, ar fi fost agresat de trei colegi de clasă. Băiatul bătut este orfan de mamă.

Citeste si: Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică

Motivul pentru care îl necăjeau era faptul că acesta este orfan de mamă. Familia elevului a reclamat tot incidentul conducerii unității de învățământ şi, drept răspuns, tot băiatul care a fost bătut de ceilalți copii a primit un avertisment scris. Prin urmare rudele copilului vor să se facă dreptate în cazul acestuia şi sunt hotărâți chiar să acţioneze în instanţă şcoala unde învaţă băiatul lor.

Citeste si: O adolescentă de 15 ani a fost bătută de două fete într-un parc

Conducerea unității de învățământ afirmă că în urma anchetei pe care a desfăşurat-o a concluzionat că în acest conflict au fost implicaţi doar doi elevi, vorbim despre victimă şi agresor, elevi care au şi fost sancţionaţi, ambii cu avertisment scris şi, în plus, agresorul cu nota scăzută la purtare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si