Incidentul a avut loc miercuri, 11 august, într-o intersecție intens circulată din Buzău . O șicanare în trafic s-a încheiat cu o bătaie în toată regula între șoferii celor două mașini. Unul dintre ei a coborât cu o bâtă în mână, dar s-a abținut în ultima clipă să lovească mașina celuilalt individ. 

Citeste si: VIDEO| Șoferul unui autocar plin cu pasageri a fost surprins în timp ce forţează bariera la trecerea peste calea ferată

Pe înregistrarea făcută de un martor se vede cum doi şoferi care coboară din maşini oprite la semafor îşi împart pumni, sub ochii celorlalţi participanţi la trafic.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a aruncat cu scaune și sticle în turiști, dintr-un hotel din Mamaia

De la ce a pornit bătaia în trafic

Scenariul cel mai probabil, relatat de publicația locală  Stiri de Buzau, a fost că șoferii recalcitranți s-au luat la ceartă după o neînțelegere în trafic.

Mașinile Dacia Logan și Volskwagen Polo au oprit la semaforul de la intersecția Bulevardelor Unirii și 1 Decembrie din centrul orașului Buzău, după care șoferii s-au dat jos din mașină și au început să se lovească.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clipul surprinde doar ultima parte a bătăii dintre cei doi tineri. Unul dintre ei are în mână și un băț. Șoferii claxonează, dar nimeni nu are curajul să intervină între cei doi.

Imaginile mai jos:

Șoferul unui autocar plin cu pasageri forţează bariera la trecerea peste calea ferată

Alte imagini scandaloase au fost surprinse miercuri în Parcul Industrial din Jucu, județul Cluj, acolo unde șoferul unui autocar care era plin cu oameni forțează trecerea la nivel cu calea ferată, deși barierele sunt în curs de coborâre.

În imaginile surprinse de camere, se vede cum atunci când barierele încep să coboare, conducatorul accelerează şi chiar intra uşor pe sensul opus. Doar norocul a făcut ca acest incident să nu se termine cu o tragedie.

Citeste si:  VIDEO| Șoferul beat care a rupt barierele de cale ferată și apoi s-a răsturnat cu mașina este un medic din Capitală

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din acea zonă au ajuns și în atenția poliției. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări pentru identificarea șoferului de autocar. 

“În baza imaginilor furnizate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au demarat verificări, urmând că la finalizarea acestora să fie luate măsuri legale”, a fost comunicatul transmis de reprezentanţii IPJ Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si